Sari la conținut

La 90 de minute de sărbătoare


„Eu zic că nu trebuie să tratăm meciul superficial. Este un scor confortabil, dar sub nicio formă nu mă declar sută la sută mulțumit, decât la finalul ultimei partide, ultimului minut – care se va juca la Lupeni... mulți dintre ei nu nu știu ce înseamnă Lupeniul de altă dată...”, a spus Remus Steop, antrenorul celor de la Ripensia.

De partea cealaltă, campionii județului Hunedoara vor să încheie sezonul cu un rezultat pozitiv, cu care să mai șteargă din impresia modestă lăsată în Ciarda Roșie, în urmă cu șase zile.

„Vom încerca, la rândul nostru, să obținem cel puțin și noi o victorie, sau un rezultat de egalitate dacă putem – pentru că după ceea ce am văzut astăzi, va fi foarte greu și la noi, în meciul de acasă”, a declarat și Dan Voicu, tehnicianul hunedorenilor.

Partida retur a barajului de promovare în liga a treia se dispută sâmbătă, de la ora 17:30, în Valea Jiului. O altă echipă din zonă, CSM Școlar Reșița și-a asigurat deja prezența în a treia divizie, după ce adversara din baraj, campioana Mehedințiului, Pandurii Cerneți, a anunțat că nu se mai deplasează la Reșița. În tur, roș-negrii s-au impus cu 6-1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu