La Timişoara, ca la Moulin Rouge

Data publicării:
moda

Rochia acoperită cu paiete, dantela lucrată manual şi penele colorate au recreat într-un club din Timişoara atmosfera de la Moulin Rouge-ul din Paris. Toate poartă semnătura Silviei Terziu, primul designer român care şi-a prezentat vreodată creaţiile la Muzeul Poştei din capitala Franţei. Timişoreanca este acum unul dintre puţinii designeri din lume ce au învâţat meserie de la Marc Jacobs.

”Cu Marc Jacobs a fost foarte frumos, a fost o experienţă extraordinară, în sensul că mi-a plăcut pentru că este un om foarte normal. Iubeşte moda, se vede că trăieşte pentru modă ca şi mine de altfel. Vreau să arate corpul lor şi feminitatea pe care femeia o are în ea”, a afirmat Silvia Terziu, designer vestimentar.

Ţinutele decorate cu imprimeuri din tatuaje şi rochiile inspirate din graffiti au atras toate privirile, la fel şi costumele de baie propuse de designerii timişoreni pentru această vară: ”Foarte frumoase. Sunt creatori tineri care vor avea mare succes. Au mare talent”, ”Extraordinar, a fost ceva deosebit”. ”Mi-am imaginat că este o muncă fantastică în spatele acestei prezentări, mi-a plăcut”.

Şi pentru ca rochiile create de designeri să strălucească a fost nevoie şi de o coafură pe măsură.”Femeia care se îmbracă cu hainele pe care le-aţi văzut în seara asta şi se coafează aşa cum aţi văzut în seara asta este o femeie eliberată de prejudecăţi, o femeie a secolului XXI, care are totală încredere în ea”, susține Oana Barbu, organizatorul evenimentului.

Pentru o rochie unicat care să corespundă tendinţelor, timişorencele pot scoate din buzunar chiar şi 900 de lei. Evenimentul a fost organizat de un salon de înfrumuseţare din Timişoara.

reporter: Vlad Ungar
operator: Andrei Marina, Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri