La Timişoara, s-a făcut... nimic

Data publicării:
spre nimic


„Cu prietenii, la o ţigară, la o chitară, la boschetăreală, cu ghilimele de rigoare. Mi se pare de-a dreptul genial”, spune un tânăr.

„Azi nu fac nimic. [Ce înseamnă nimic pentru tine?] Citesc. În general lucrez, dar astăzi mi-am luat liber”, admite un alt participant la... eveniment.

„În fiecare zi din săptămână e monotonie de principiu. Noi vrem să ne strângem aici, să scăpăm de toate aceste lucruri şi fiecare să îşi facă nimicul”, completează o tânără.

Ideea de a organiza o întâlnire pentru a nu face nimic le-a venit tinerilor care au înfiinţat Asociaţia Indivizilor Activi.

„Dacă vă uitaţi pe stradă, toţi oamenii aleargă. Toată lumea aleargă după un lucru sau altul, toată lumea are un job, toţi fac câte ceva. Noi am venit cu altă propunere. Hai să facem nimic. Hai să stăm într-o după-masă, într-o duminică, să stăm toţi într-un parc şi să facem ce vrem”, explică Dan Holocan, preşedintele Asociaţiei Indivizilor Activi.

Acesta este primul eveniment de acest gen organizat la Timişoara, dar tinerii spun că au pregătit o vară plină de surprize neobişnuite. 

Reporter: Caterina Ledrer

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri