„Leii", gata de primul joc oficial al sezonului. BC Timișoara evoluează luni în Cupa României, pe terenul Energiei Tg. Jiu

Data publicării:
bct-2

„O echipă solidă, cum a fost întotdeauna. Și ei au mai multe schimbări, au păstrat însă o idee de joc avută din sezonul trecut... multă agresivitate. Energia joacă întotdeauna la limita regulamentului, în concluzie, jucăm cu o echipă în continuare puternică", spune Dragan Petricevic, antrenor BC Timișoara.

Petricevic crede că regula privind prezența în teren a doi jucători români în același timp poate face diferența în această competiție.

„Dacă vine un antrenor în țară, în acest moment, și spune că e pregătit să facă față acestei provocări, acestei reguli, și dacă spune că nu e niciun fel de problemă, înseamă că minte. Va fi extrem de greu, dar sunt convins că nu va fi greu doar pentru mine", a afirmat Dragan Petricevic.

Timișorenii au încheiat perioada de pregătire cu o dublă amicală susținută în compania nou-promovatei Phoenix Galați, iar antrenorul principal, Dragan Petricevic, este optimist în ceea ce privește debutul unui sezon în care echipa sa e angrenată pe trei fronturi.

„Singura promisiune pe care o pot face în numele echipei, înainte de începerea sezonului competițional, este că, într-adevăr, vom lupta, nu vom minți pe nimeni, nu vom trișa, vom munci!", spune Dragan Petricevic.

De partea cealaltă, echipa antrenată de cipriotul Antonis Constantinides a susținut șapte partide de verificare în presezon și a câștigat doar trei dintre acestea. La fel ca și adversarii de luni, Energia și-a schimbat și ea, în mare, lotul și va lupta tot pe trei fronturi: cupă, campionat și cupe europene. Partida de la Târgu jiu, care începe de la ora 19.00, va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 3. La fel se va întâmplat și în cazul returului de joi, din sala „Constantin Jude", care va avea startul la ora 18.00.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri