Liceeni cu... carieră

Data publicării:
n18 20liceeni 20cu 20cariera 20240113-45608

Totul începe cu un vis. Pe care inspiraţia, talentul şi munca îl pot transforma în realitate mai repede decât mulţi ar îndrăzni să spere. Alina şi Denis sunt printre norocoşii care au descoperit din timp ce le place: fotografia de modă.

Ea a participat pentru prima dată la un casting la 13 ani, pentru ca la 15 să semneze deja un contract cu o importantă agenţie, iar la 16 să plece, pentru două luni, în China.

Când reprezentanţii agenţiei i-au văzut primele poze, l-au chemat în capitală şi pe autorul lor. De atunci, Denis bate drumul Timişoara-Bucureşti la fel ca un om cu vechime într-o companie naţională.

Iar bucuriile se numără în pozele care îi poartă semnătura şi ajung departe. Unele sunt folosite de agenţie pentru a-şi promova modelele, altele sunt publicate pe site-uri importante.

Înainte de a se juca serios cu machiaj, lumini şi atitudine, cei doi sunt elevi cu normă-întreagă. Ea se specializează pe design ambiental, el, pe grafică.

Deoarece, cu cât e găsit mai repede acest drum, cu atât, cei care îl urmează au şanse mai mari de a se transforma în oameni mari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri