Liceu de elită, pericol public! Un candelabru a căzut la Colegiul Național ”C.D.Loga” 

Data publicării:
n18candelabru icon3

În timp ce se făceau lucrări de igienizare în sala profesorală a Colegiului Naţional C.D. Loga, un candelabru a căzut. Are mai mult de 30 de ani, iar acum cârligul care îl susţinea a cedat. Din fericire, nu se afla nimeni în acea zonă.


"Acest eveniment demonstrează încă o dată problemele importante, grave, pe care le are această clădire şi urgenţa unor lucrări de profunzime aici", ne-a declarat Mariea Ştefan, directorul Colegiului Naţional "C. D. Loga" din Timişoara.

Primăria Timişoara a fost anunţată imediat de incident. În momentul de faţă sunt luate în calcul două ipoteze.

Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei, afirmă: "Fie din cauza montării iniţiale a candelabrului, care desigur este o cauză foarte veche, fie din cauza lucrărilor care se execută în sala profesorală în acest moment. O să identificăm cauza căderii candelabrului. Pe de altă parte, am dispus astăzi verificarea tuturor candelabrelor şi a oricăror ale probleme care ar putea să existe ascunse la nivelul Liceului Loga".

Acesta nu este primul incident care are loc la Colegiul Naţional ”C.D. Loga” din Timişoara. În urmă cu câţiva ani s-a desprins o bucată din acoperiş. Şi totul pentru că acolo, în ultima perioadă, s-au făcut doar mici lucrări de reparaţii. Unitatea de învăţământ este însă într-o stare precară şi are nevoie de o renovare completă. Acestea ar putea începe chiar din această toamnă printr-un proiect realizat în colaborare cu Banca Germană. Până atunci însă anul şcolar începe pe propria răspundere a directorului, pentru că unitatea şcolară nu a primit autorizaţia de funcţionare.

reporter: Marcela Sferlea
operator: Viorel Jiva
editor web: Răzvan Bulacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri