Sari la conținut

Lista indisponibililor, tot mai lungă

Din păcate, ieri, s-a accidentat și Pedro Henrique, care nu va face parte nici el din lotul care se deplasasează la Botoșani. Au mai rămas și Scutaru, indisponibil și el, Ianis Zicu...”, a spus Petre Grigoraș, antrenorul timișorenilor.

Tehnicianul lui ACS Poli așteaptă o atitudine diferită din partea elevilor săi, cărora le cere mai multă determinare și concentrare, mai ales în faza ofensivă.

„E important ca echipa, per total, să aibă încredere, să aibă personalitate să își creeze situații de gol, să ajungă la poartă. Nu trebuie atacanții neapărat să înscrie, dar la aspectul ăsta am lucrat și la antrenamente și pentru posesie și pentru finalizare”, a completat Grigoraș.

„Principala schimbare ar trebui să fie gândirea, să nu mai practicăm un joc defensiv și să încercăm să respectăm sarcinile, să jucăm sus și să ne creem mai multe ocazii”, admite și Dorin Goga.

ACS Poli Timișoara nu a pierdut în acest sezon în fața celor de la FC Botoșani. Bănățenii s-au impus în turul sezonului regular, acasă, cu 1-0, grație unei reușit a lui Robert Elek, pentru ca în retur să termine la egalitate, 1-1, unicul gol al alb-violeților fiind marcat de Javi Hernandez.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean