M Cociu: „Am discutat și cu jucători de la ACS Poli”

Data publicării:
marius cociu


„Au o anumită vârstă, cu familii... și e foarte important pentru ei ceea ce înseamnă și aspectul financiar. Le-am spus ce putem oferi noi, iar dacă, într-un final, în apropiere, lucrurile nu se leagă pentru ei, din punct de vedere al transferului i-am rugat să se gândească și la opțiunea de a veni alături de noi”, a spus Marius Cociu, managerul sportiv al timișorenilor.

Timișorenii s-au înțeles deja cu Andrei Sulea, dar și cu Miodrag Todorov, un fundaș de 20 de ani care aparține de ACS Poli, dar care a evoluat pentru Mama Mia Becicherecu Mic în ultimul sezon.  El vine sub formă de împrumut la ASU Politehnica.

„Miodrag poate să joace atât fundaș central cât și fundaș stânga. Asta nu înseamnă că avem descoperită banda stângă, dar lotul  pe care Sorin l-a creionat pentru cantonamentul de miercuri ne bucurăm că aduce dublură pe fiecare post”, a completat managerul sportiv al ASU Politehnica.

Marius Cociu a analizat și lupta pentru promvoarea în liga secundă și vede în Metalurgistul Cugir principala contracandidată a timișorenilor.

„Din punctul nostru de vedere, principala contracandidată sau cea mai apropiată e Cugirul. Ca dovadă e pe locul doi, la 3 puncte de noi. Nu neglijăm Ighiul, nu dăm la o parte Sebișul, dar... personal mi se pare Cugirul o contracandidată mai serioasă”, s-a exprimat Cociu.

ASU Politehnica Timișoara pleacă mâine în cantonamentul din stațiunea Moneasa de unde se va înoarce pe 6 februarie.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri