Maratonul știrilor Digi24 Timişoara

Data publicării:
maraton 5



Reporterii Digi24 Timișoara au luat pulsul celor mai importante și grave evenimente. Au transmis informații în cele mai grele condiții. Incendiul care a cuprins un depozit de mase plastice din oraș a fost pentru echipa noastră o adevărată desfășurare de forțe.

 

I-am ajutat pe localnicii din Ghiroda să obțină drumul de care aveau nevoie și am prezentat toate problemele autostrăzilor din vestul țării.

Nu am stat deoparte nici atunci când unul dintre simbolurile Timișoarei, Casa Muhle, a fost lăsat de proprietari în paragină. Am fost acolo alături de sutele de timișoreni care și-au dorit salvarea unei adevărate embleme a orașului.

 

Sănătatea a fost una dintre prioritățile noastre. Am scos la iveală risipa de fonduri din spitale. I-am adus în faţă pe oamenii excepționali care au rămas în România să resusciteze un sistem deficitar. V-am arătat cum lipsa banilor și proasta administrare pot pune în pericol sănătatea pacienților.

Și pentru un trup mereu sănătos și un tonus pe măsură v-am... prescris rețeta timișorenilor de la Alergotura. O rețetă de succes care a crescut alături de Digi24 Timișoara.

Verde pentru Biciclete, fenomenul care a pus Timișoara pe harta marilor orașe europene, reunește la fiecare tură mii de pasionați ai ai pedalatului. În ultimul an, Timișoara și-a câștigat titlul de capitala bicicliștilor din întreaga țară cu aproape 15.000 de susținători.

V-am prezentat situația critică a preșcolarilor din Mașloc, care au rămas sub cerul liber atunci când executorii judecătorești au închis grădinița nou-nouță, dar pentru care constructorul nu primise nici un ban.

În știrile Digi24 Timișoara am arătat problemele din Educație. Am fost în localitatea Bodo, unde închiderea unității se învățământ a condamnat la navetă zeci de elevi, v-am arătat cele mai bune școli pentru copii dumneavoastră, dar și cum arată grădinițele uitate de autorități.

Chiar și așa, capitala Banatului are cu ce se mândri. Aproape 200 de elevi de nota 10 și olimpici internaționali sunt ambasadorii Timișoarei în lume.

În primul an de viață al studioului de la Timișoara, reporterii Digi24 au avut parte de trei tururi de scrutin, toate în perioade cu temperaturi extreme. Dacă în luna iunie voturile de la alegerile locale au fost numărate la lumina lumânărilor din cauza vântului și furtunii care au afectat mai multe localități din Timiș, alegerile parlamentare din luna decembrie au fost...înzăpezite.

Digi24 Timişoara v-a arătat laboratoare de companii în care nu mai intrase nicio altă televiziune. V-am prezentat ingineri, specialişti IT şi manageri, care au atras aici nume importante ale industriei, pentru ca dumneavoastră să luaţi cele mai bune decizii de carieră.

V-am dus în universul familiei din Banat, al obiceiurilor și al meseriilor inedite. Pentru că promovăm valorile autentice românești și v-am arătat tot ceea ce are Banatul mai frumos.

Timp de un an, echipa Digi24 Timisoara v-a prezentat realitățile imediate, fețele plăcute și mai puțin plăcute actualității. Vom continua să vă aducem cea mai bună informație, să știți ce se întâmplă în jur. La Digi24 Timisoara vom transmite tot ce conteaza pentru dumneavoastra. Surprindem actualitatea regională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri