Matematic, în play-off

Data publicării:
ch poli play off

În prima parte, oaspeții au condus la diferențe mici, alb-violeții regăsindu-se pentru prima oară în avantaj în minutul 12 (5-4). Pe durata primei reprize, Poli a avut și trei goluri avans, 9-6, însă elevii lui Aihan Omer au egalat la 11, cu patru minute înainte de pauză. Totuși, gazdele au intrat la cabine la adăpostul unui ecart minim, 13-12. Și la reluare, lucrurile au arătat la fel, până în ultimul sfert de oră, când gazdele au accelerat și s-au desprins decisiv, 31-26.

„Noi am încercat, ne-am dăruit, din păcate finalul n-a fost unul pe care eu l-am așteptat”, a recunoscut Aihan Omer, antrenorul Dunării Călărași.

„Am jucat foarte bine în momente importante din meci, exact când aveam mai mare nevoie. Din minutul 45, până în minutul 50, în special. În acea perioadă s-a văzut exact ceea ce am exersat la antrenamente. Bravo, jucătorilor mei, bravo publicului, care a venit în număr mare să ne susțină”, a admis și  Pero Milošević ,antrenorul celor de la CH Politehnica Timișoara.

Mihai Timofte, cu 11 reușite a fost cel mai bun marcator al gazdelor, urmat de Chikovani, cu 6 goluri și Halcă, cu 5.

„Sunt foarte mulțumit de colegii mei, de publicul minunat care a fost în această seară, de galeria care a fost alături de noi în acest an și îi așteptăm și la meciul cu Reșița, să ne încurajeze”, a povestit și Iulian Halcă.

Cu victoria din partida cu Dunărea Călărași, alb-violeții au obținut astfel și calificarea matematică în play-off-ul Ligii Naționale, cu patru etape rămase din sezonul regular. Bănățenii au revenit pe locul 5 în Liga Națională, cu 41 de puncte și se pregătesc pentru o deplasare la Târgu Jiu, pentru duelul cu Energia.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri