Sari la conținut

McDonald’s România și Tender SA, ultimele ”victime” ale viceprimarului Timișoarei Traian Stoia

4


Primăria Timișoara se laudă, cu imagini elocvente, că i-a convins pe cei de la McDonald’s România să-și demoleze construcția. Viceprimarul Traian Stoia s-a convins cu ochii lui că societatea americană își demontează construcția, cităm, ”ridicată fără autorizaţie în centrul Timişoarei”.

O altă companie care a răspuns apelului public lansat de municipalitate, pe tema respectării patrimoniului oraşului, este Tender SA. Gyorgy Zoltan – director economic, a dat asigurări că de săptămâna viitoare vor începe lucrări de curăţenie la Ilsa, iar monumentul Moara Elisabeta va intra într-un proiect de conservare”, anunță Traian Stoia. Mai mult, viceprimarul Stoia şi reprezentantul Tender SA au discutat şi despre situaţia imobilului de pe B-dul C.D. Loga 48 – Vila Internaţional – unde există o problemă de natură juridică cu privire la terenul de sub construcţie.

Numai în cursul zilei de miercuri au fost expediate 75 de notificări către proprietarii imobilelor în care funcţionează şcoli, grădiniţe, case parohiale, spitale, biserici, care sunt situate în zone protejate istoric, și cărora municipalitatea a ținut să-i avertizeze ce obligații au, înainte de a aplica amenda.

Foto: Primăria Timișoara