Sari la conținut

Mihai Câmpineanu, liderul trupei Şuie Paparude, în comă, la spital, la Timișoara

”Secretul caracatiţei” este cea mai nouă piesă a trupei Şuie Paparude. Videoclipul a fost lansat în premieră într-un club din Timişoara.  Mihai Câmpineanu a stat toată seara la platane. Nici măcar colegii lui de trupă nu şi-au dat seama că îi este rău. Când s-a încheiat spectacolul, a salutat publicul şi, cum a ajuns în spatele scenei, a spus că îl doare în piept. Apoi s-a prăbuşit. A ajuns la Spitalul Municipal din Timişoara, în comă, apoi a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare. De aici a fost mutat pentru investigatii neurologice la Spitalul Județean

”Aseară, în timpul unui concert, Michi a suferit un infarct și se află sub supraveghere medicală. Haideți să îi ținem pumnii, ca să fie bine. Doamne Ajută!”, scriu, pe Facebook, cei de la Șuie Paparude. Băieţii de la Şuie Paparude, sunt cunoscuţi ca ”părinţii" muzicii electronice din România. Trupa a fost înfiinţată în 1993 şi a lansat opt albume. 

În următoarele 48 de ore, respectând dorința familiei, medicii nu vor face publice informații legate de starea de sănătate a liderului trupei Șuie Paparude, Mihai Câmpineanu. 

Reporter: Sorina Covlea
Editor web: Călin Țenche 

Pe aceeași temă