Miresele de ieri predau rochiile celor de mâine

Data publicării:
n18 20miresele 20de 20ieri 20predau 20rochiile 20celor 20de 20maine 20110113-43343

400 de timişorence care au spus „DA” în anii anteriori şi-au scos rochiile la vânzare. Viitoarele mirese care nu sunt deranjate să poarte o rochie care a mai spus o poveste au şi profitat de preţurile mici la modele care nu se demodează niciodată. În vară, Andreea a dat aproape 2.400 de lei pe rochia de mireasă, găsită după 3 luni de căutări.

Nu mai avea unde să poarte rochia visurilor ei, care ocupa spaţiu considerabil în apartament, aşa că s-a hotărât să o mărite. Şi nu a fost greu deloc . După câteva ore în care a stat expusă, aceasta a fost cumpărată de o viitoare mireasă, cu 900 de lei.

Greti şi Mihai se vor căsători în octombrie, anul acesta. Înarmaţi cu multă răbdare au ales cinci rochii cu potenţial.

Rochiile au preţuri care abia depăşesc o sută de euro, dar pot ajunge şi la 1.500 de euro. Singura condiţie pe care trebuie să o accepte viitoarele mirese este că rochia lor a mai fost martoră şi la o altă nuntă.

Pentru a-şi mărita rochiile de mireasă, timişorencele au plătit o taxă de 50 de lei dacă s-au înregistrat online sau de 100 de lei dacă au preferat să meargă direct la târgul de nunţi care are loc în weekend la Centrul de Afaceri din Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri