Sari la conținut

Miza pe tineri, pentru moment


„Voi încerca să folosesc jucătorii care sunt cei mai valoroși la nivelul la care ne dorim noi. Nu mi-am făcut încă un calcul legat de alcătuirea unui 11. Vom trage concluzii și vom hotârî, deocamdată e prematur să vă spun cam cum ar arăta echipa Ripensia în prima etapă”, a spus Remus Steop, antrenorul roș-galbenilor.

Roș-galbenii nu și-au stabilit încă un obiectiv, însă antrenorul Remus Steop speră ca trecerea de la Liga a IV-a la cel de-al treilea eșalon să nu fie prea bruscă.

„Sper că echipa nu va avea niciun fel de probleme legate de evoluție și de modul de abordare al jocurilor în liga a treia pentru că e o echipă totuși omogenă, o echipă care parcurge al treilea an aproape în aceeași formulă”, adaugă Steop.

De la primul antrenament au lipsit, motivat, Nanu, Zaluschi și Mediop, care se vor alătura lotului în zilele ce urmează. Ripensia se va pregăti pe plan local până la startul întrecerii, programat, în principiu, pentru 26 august. În paralel, baza din Ciarda Roșie trece printr-un proces de cosmetizare, urmând ca tribuna principală să fie extinsă conform standardelor impuse de FRF.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu