Moartea lovește năprasnic lângă Caransebeș. Accident cu doi morți și numeroși răniți

Data publicării:
accident 4



Accidentul s-a produs între localitatile Păltiniş si Brebu, pe DN58 Reșița - Caransebeș. Muncitorii care se aflau în microbuz susţin că s-au trezit cu autoturismul înmatriculat în Italia intrând direct in ei - vezi ce spun ei!

Toţi pasagerii maşinilor implicate în accident au fost transportaţi la spital. Pentru şoferul si pasagerul de pe scaunul dreapta-faţă al autoturismului nu s-a mai putut face nimic. Poliţiştii au stabilit şi primele cauze ale accidentului.

Agent principal Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin, a declarat pentru Digi24 Timișoara că autoturismul este cel care a pătruns pe contrasens și s-a izbit de microbuz: în autoturism se aflau patru persoane, dintre care două au decedat!

Dr. Radu Horea, managerul Spitalului de Urgență Caransebeș, ne-a vorbit despre gravitatea leziunilor celor ajunși la spital: vezi declarația!

Cele două victime ale accidentului au fost identificate ca fiind cetăţeni nigerieni. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morga spitalului din Caransebeş, pentru efectuarea necropsiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri