Moş Crăciun sare cu parașuta pentru copiii necăjiți

Data publicării:
mos craciun prima

Cei șase copii ai familiei Bolohan din Teremia Mare sunt câţiva dintre cei care s-au bucurat de darurile aduse de Moş Crăciun. De multă vreme, Moş Crăciun nu mai sosise în familia lor: ”O căciulă, niște mănuşi, o geacă, un ghiozdan”. - A mai venit Moş Crăciun până acum la tine? ”Da, doar o dată, dar nu cu atâtea”.

- De când nu a mai venit Moş Crăciun la ei? ”De mult nu a mai venit, ne spune Eugenia Bolohan. Cu atâtea cadouri nu a venit niciodată”.

Şi nu au fost singurii care s-au bucurat de darurile Moşului: E pentru prima dată? ”Da” - Ai avut emoţii acum când l-ai aşteptat pe Moş Crăciun? ”Da”.

Îl întrebăm pe... Moş Crăciun: cum a fost în zbor? ”Rece. Mai greu din cauza burţii”. - A mai venit Moş Crăciun aşa la copii? ”Nu, e prima dată”.

Toate cadourile au fost cumpărate în cadrul campaniei "100 de zâmbete în dar", derulate de Direcţia pentru Protecţia Copiilor Timiş, împreună cu mai mulţi sponsori din oraş. ”Moş Crăciun a venit astăzi într-un mod inedit pentru mai bine de 100 de copiii necăjiţi din judeţul Timiş. Copii au fost selectaţi de DGASPC Timiş şi au primit o mulţime de cadouri persoanalizate din partea unor oameni inimoşi care, de mai bine de o săptămână, lucrează la pregătirea lor”.

reporter: Marcela Sferlea
operator: Adrian Hrişcu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri