Sari la conținut

N-au strălucit nici în fața Astrei. ACS Poli Timișoara a pierdut din nou, 1-3, în fața giurgiuvenilor

La doar trei zile de la victoria cu West Ham, echipa lui Șumudică a avut prima ocazie a meciului, prin Quieros, după o pasă excelentă dată de Teixeira. Giurgiuvenii au continuat să atace şi au fost foarte aproape de deschiderea scorului - Dandea a trimis cu capul în bară. Florea a trecut uşor de Cânu în careul gazdelor, iar fundaşul lui Poli l-a împins. Marcel Bârsan nu a stat pe gânduri şi a acordat penalty, iar Enache a transformat de la punctul cu var.

Bănăţenii puteau să egaleze înainte de pauză, dar Elek nu a reuşit să-l surprindă pe Gavrilaş. După pauză, Zicu a reluat slab, cu capul, o centrare a lui Belu, însă la câteva minute distanță Rufino a egalat, tot după o minge venită de la fundașul dreapta a lui ACS.

Gazdele s-au bucurat doar zece minute de gol, pentru că Boldrin a reuşit să îşi aducă din nou echipa în avantaj, după o gafă mare a lui Eduard Pap.

Finalul a mai adus un gol pentru vizitatori, după ce Roșu a finalizat frumos o pasă venită de la Enache.

„Am controlat din toate punctele de vedere jocul. Am egalat, apoi a venit acea gafă a lui Pap, care practic a rupt definitv echilibrul meciului", a declarat Dan Alexa, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara.

„Astăzi, cu părere de rău, Timișoara a făcut un meci slab. Eu consider că a făcut un meci slab și nu ne-a pus niciun fel de probleme. Doar niște centrări, din flancuri, prin careu. Nu au avut nicio situație clară de a marca", consideră Marius Șumudică, antrenor la Astra Giurgiu.

Intrat în repriza secundă, Rufino a reușit primul său gol la Timișoara, dar reușita sa a fost anulată aproape imediat de greșeala imensă a lui Eduard Pap.

„Este bine că am marcat primul meu gol pentru Poli, dar atunci când rezultatul nu e unul pozitiv, rămâi cu un gust amar", spune Rufino Segovia del Burgos.

„Suntem obosiți psihic, fizic, din toate punctele de vedere, pentru că lucrurile nu sunt în regulă. Ne doream să acumulăm cel puțin 8-9 puncte din aceste prime cinci partide", susține Ianis Zicu.

ACS Poli va juca miercuri, în etapa intermediară, pe terenul vicecampioanei din sezonul trecut, ASA Târgu Mureș, într-un meci care va începe de la ora 19:30 și care va fi transmis de Digisport 1.

Redactor: Claudiu Sav
Operator: Dan Petcu
Editor web: Călin Țenche