Nicolae Robu îl somează public pe Alin Popoviciu: eliberează spațiul!

Data publicării:
robu



”Constatând faptul că SC AEROBICS SRL a familiei deputatului Alin Popoviciu desfășoară activități comerciale (servicii de aerobic) în spații ale Școlii Generale nr. 30, fără a-și achita obligațiile de plată a chiriei începând din luna aprilie 2013, cer public domnului deputat să pună capăt acestei situații descalificante.

În plus, cer d-lui deputat să elibereze de urgență spațiul în cauză, dată fiind expirarea contractului și Hotărârea Consiliului Local nr. 415 din 30.07.2013, prin care se sistează închirierea în continuare a spațiului respectiv, ca, de altfel, și a altora.

Menționăm că noi considerăm contractul deja expirat, prin care societatea fam. Popoviciu a beneficiat de acel spațiu, total păgubos pentru municipalitatea Timișoarei, tariful de închiriere fiind de doar 1.95 euro / mp pe lună”, sună mesajul președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu.

 

UPDATE. Popoviciu îi răspunde lui Robu: Dacă e bărbat, să se bată cu mine, nu cu ai mei

”Primăria lucrează pentru PNL!”, a afirmat, astăzi, Alin Popoviciu, care a explicat că, în cauză, ”este o firmă a soției mele pe care o avea înainte să o cunosc”. Deputatul PDL susține că ”acolo s-a plătit o chirie mai mare că era chiar soția mea! Până în iulie 2012, soția mea plătea 2 euro pe mp, chiar dacă prețul de atunci era 0,8 lei pe mp. Diferență mare!”. Omul politic afirmă că ”Aerobics nu are nicio datorie la școală, am chitanțele de pe ultimele luni. Contractul sotiei mele, acolo, s-a terminat in 30 septembrie. Spatiul va fi din nou infect, cu sobolani, cum l-am gasit”.

”Nu e vorba de bani sau de spațiu, e un lucru de suflet al soției mele, sunt șase fete care trăiesc din această sală, ele sunt chiar studente la UPT! Nu o să mă iau de familia lui, de copii lui sau de soție! Dacă e bărbat (Robu - n.r.), să se bată cu mine, nu cu ai mei”, ”Vrea să plec din oraș? Nu plec și mă bat cu el până la capăt! Afară e vopsit gardul și înăuntrul e leopardul și leopardul mușcă rău și îl cheamă Robu”, ”Trece peste orice și încalcă legea, crezând că eu o să tac din gură! nu o să tac din gură și o sa spun lucrurilor pe nume! Eu pot sa ma bat cu el!”.

Popoviciu susține că are o petiție cu 300 de semnături ale oamenilor care cer ca sala să rămână în zonă: ”E o inițiativă a celor care vin la sală, nu a mea sau a soției mele, pentru că e singura sală din zonă și nu vor să o închidă”.

Alin Popoviciu socotește chestiunea spațiului de la Generală 30 ”o răzbunare personală” pentru acuzațiile lui legate de ”Acvariu”.  CITEȘTE ȘI: Popoviciu trage iar în Robu: un milion de euro plătiți în plus pentru ”Acvariu”

reporter: Sorina Covlea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri