Nicolae Robu, întâmpinat cu... nemulțumiri. ”Nu le putem face pe toate deodată”, răspunde primarul Timișoarei

Data publicării:
robu 1

„Le va veni rândul şi lor, nu le putem face pe toate deodată”, spunea primarul Nicolae Robu. ”Şi unde s-au făcut, au lăsat moloz pe trotuar", i s-a reproșat. Starea trotuarelor din cartierul Dacia îi nemulţumeşte pe oamenii care locuiesc acolo. Deşi au venit pentru o inaugurare, reprezentanţii administraţiei locale au fost nevoiţi să promită că vor face în continuare investiţii în zonă. Piaţa Dacia e unul dintre locurile care trebuie reamenajate.

„Deocamdată nu am făcut investiţii în această piaţă, dar se impune să aducem la zi şi amenajările existente aici", a afirmat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Locuitorii din cartier s-au plâns şi de faptul că mulţi copaci nu au fost tăiaţi şi reprezintă un adevărat pericol pentru trecători: „La plopi şi pomii care dau în bloc, nici acolo. Şi pe Calea Torontalului apasă pe reţea"

Nici sportul nu a fost uitat de timişoreni, care l-au întrebat pe primar de situaţia echipei ACS şi de posibilitatea unei investiţii la ASU Politehnica, echipa din Liga a IV-a: „Adevărata echipă e echipa Timişoarei, aia e adevărata echipă. Nu mai există Poli 1920. Aia...”, ”Aia e echipa”, ”Eeee, păi nu aia e echipa. Echipa e aceea care intră în spiritul Politehnicii".

Autorităţile locale au prevăzut în bugetul pe acest an, pentru reabilitarea şi modernizarea străzilor, 28 de milioane de lei.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Dan Şoşdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri