Noutăți în conducere și în lot. ASU Poli Timișoara a numit noul manager sportiv al clubului

Data publicării:
asu-1

Alb-violeții s-au reorientat și l-au prezentat oficial în această funcție pe fostul director al Liceului cu Program Sportiv „Banatul", Marius Cociu. Dincolo de această funcție, în ultimii ani, Marius Cociu a fost reprezentantul cluburilor de juniori în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, iar în sezonul trecut a fost membru al Comisiei Centrale de Copii și Juniori.

În ceea ce privește lotul, Sorin Brîndescu îl are sub comandă, din această săptămănă și pe Marius Marin, mijlocaș de 16 ani care provine de la ACS Poli. Considerat unul dintre cei mai talentați juniori ai centrului de la „Dan Păltinișanu", Marin a și debutat la prima echipă a actualei prim-divizionare.

În sezonul trecut, Dan Alexa l-a utilizat în două jocuri din liga secundă, cu Olimpia Satu Mare și Unirea Tărlungeni.

ASU Politehnica ar fi trebuit să întâlnească Metalul Reșița, într-o dublă amicală în această săptămână. Cele două jocuri au fost însă anulate, din cauza gravelor probleme cu care se confruntă formația din Valea Domanului.

În aceste condiții, miercuri, de la ora 18, pe stadionul „Știința", ASU Politehnica va juca împotriva unei viitoare colege de serie, Mama Mia Becicherecu Mic.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Șoșdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri