O, brad frumos... pe tocuri. Pomul de Crăciun, făcut din materiale nonconformiste

Data publicării:
brad tocuri prima

”Chiar acum pun ultimele podoabe de Crăciun, niște mere naturale uscate cu scorțișoară”. Alături de beculețe, podoabele din lemn și merele și-au găsit loc pe rochia creată de designerul Daniel Ignat. De o săptămână de muncă a avut nevoie timișoreanul pentru a transforma bradul de Crăciun în ținută unicat.

”Poate fi purtată, are inclusiv beculețe, dă cadouri, e un pom care dă cadouri și ce poate fi mai frumos de Crăciun decât să bei un pahar de vin cu un brad care vorbește”, spune Daniel Ignat, designer vestimentar.

Rochia din brad cântărește nu mai puțin de 15 kilograme, dar manechinul care a probat-o susţine că ineditul ţinutei este adevărata greutate. ”Se pare că am un brad pe mine, încă nu sunt cadourile puse dedesupt, depinde de cât de cuminți vor fi copiii”, spune Michelle Devits, model.

Nonconformist este şi bradul unei alte timişorence - Silvana Buruntia. Dacă până acum Moș Crăciun o surprindea cu darurile de sub brad, anul acesta tânăra și-a propus să-i uluiască pe cei care îi trec pragul casei cu un pom de Crăciun cu... bustieră.

Am vrut să fac un brad mai fashion, adică altceva decât ceea ce face toată lumea de atâta vreme și mi s-a părut o idee foarte bună având în vedere că am avut materialele necesare la îndemână”, spune Silvana Buruntia.

Alt brad, altă poveste. ”Acum punem la punct ultimele detalii ale acestui brad”. Studentă la drept și pasionată de lectură, Larisa Toader a dat anul acesta pomul natural pe unul realizat din peste 150 de cărți. ”Am toată ziua contact cu cărțile așa că anul acesta m-am gândit să fie ceva mai diferit”, spune Larisa Toader, studentă.

Așa că a pus cap la cap toate cărțile pe care le-a avut în casă, de la romanele lui Jules Verne, la manualele de drept penal și drept civil. ”La baza acestui brad avem Noul Cod Penal”.

Iar cu cât bradul nonconfomist sparge mai mult tiparele, cu atât sparge şi buzunarul celui care îl realizează. Pentru un pom de Crăciun original timișorenii pot plăti chiar și 1 500 de lei.

Reporter: Vlad Ungar
Operator: Adrian Hrișcu / Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri