O nouă înfrângere pentru BC Timişoara. ”Leii din Banat” au pierdut al treilea meci consecutiv

Data publicării:
bct prima

Alb-violeţii au repetat şi în Ardeal sindromul starturilor negative de meci. Gazdele au câştigat primul sfert cu 19-11, dar până la pauză, BC Timişoara a strâns până la 38-36. Asta chiar dacă Volkus a fost din nou mână moartă, iar Tudor Costescu a fost nevoit să îl folosească pe Leo Filip. Timişoreanul a fost unul dintre puţinii jucători care şi-au ţinut echipa în meci, alături de Zlatko Jovanovic şi Vladimir Panic.

La polul opus s-au aflat oamenii care ar fi trebuit să aducă un plus sub panou. Radulovic a reuşit o singură recuperare, la fel ca Lăpuşte, care a şi fost eliminat. Recordmenul negativ al meciului a fost George Toth, care a strâns cinci greşeli personale în trei minute, timp în care nu a contribuit cu nimic în favoarea echipei sale.

Clujul s-a desprins în ultimul sfert de oră, chiar dacă leii se apropiaseră la un singur punct în debutul reprizei a doua. Cum diferenţa a sărit şi de 20 de puncte, Dorin Pintea şi-a permis să abordeze finalul de meci cu patru juniori în teren, la fel ca şi în faţa lanternei roşii, Farul Constanţa.

Deşi a pierdut, BC Timişoara a urcat un loc în clasament, dar asta numai pentru că BC Mureş şi-a amânat meciul cu Oradea. Etapa viitoare, leii primesc replica liderului CSU Sibiu.

redactor: Ionuţ Suciu
imagini: car Digi Sport Oradea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri