Sari la conținut

O săptămână de teatru în stradă și în sală. Grupo Puja va interpreta piesa K@SMOS

Cea de-a 20-a ediţie a debutat în stradă cu una din cele mai celebre piese ale lui Cehov, ”Livada cu vişini”, jucată cu actori pe picioroange şi jonglerii cu foc. Evenimentul se repetă şi în această seară, de la ora 22:00, în parcarea unui hotel din centrul Timişoarei.

Secţiunea outdoor a festivalului continuă miercuri şi joi, de la aceeaşi oră, dar în Piaţa Victoriei, în compania unei trupe din Franţa.

Locaţia va rămâne aceeaşi şi pentru cel mai spectaculos eveniment. Spaniolii de la Grupo Puja vor zbura din nou pe cerul Timişoarei, după ce, anul trecut au făcut-o în faţa a 6.000 de spectatori. De această dată, ei vor interpreta piesa K@SMOS, vineri și sâmbătă, de la ora 22:00.

Săptămâna FEST va avea însă şi spectacole în sală. Iar unul dintre punctele de atracţie va fi o reinterpretare a romanului „Moromeţii", cu Marcel Iureş şi George Mihăiţă. Festivalul se încheie sâmbătă, 13 iunie.

Ada Lupu, managerul Teatrului Național Timișoara, a fost invitată în cadrul jurnalului Digi24 Timișoara și ne-a oferit detalii despre această manifestare.

Drumul unui spectacol spre FEST - FDR 2014 

Pe aceeași temă