O trupă de dans modern din Timișoara, pe podium la competiția europeană de la Budapesta

Data publicării:
dans prima

”Concurenții au fost buni”, - A fost dificil să câștigați în fața lor? ”Da, a fost dificil pentru că au fost foarte buni, dar am câștigat”, ne-a declarat Ioana Popovici, dansator.

”A început să îmi placă, să mă gândesc într-una la dans și i-am spus lui mama "Mama, îmi place să dansez" și a zis să mă duc la dansuri, m-a întrebat și am zis da”, spune Paula Volovatic, dansator.”M-am apucat la 4 ani pentru că am exersat acasă și părinții au spus că vreau foarte mult să dansez”, precizează Sonia Adamescu, dansator.

Fiecare probă s-a desfășurat pe discipline și categorii. Fetele din Timişoara au interpretat dansuri moderne, tematice, cu influențe indiene și orientale. ”La Budapesta a fost unul din cele mai complicate concursuri la care am fost până acum, deoarece a fost un concurs foarte strâns, dar fetele se mobilizează în cele din urmă și reușim întotdeauna să ajungem pe podium și asta este cel mai important”, adaugă Hannelore Ulrich, instructor.

Trupa a fost înființată în 2010, iar competiţia de la Budapesta a fost una dintre cele mai importante la care a participat. Acum, mini-campioanele se pregătesc de un alt concurs de profil, ce va avea loc la Praga, în toamna acestui an.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Dan Șoșdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri