Sari la conținut

Optimism ponderat la reunire


„Trebuie să muncim mai mult decât în trecut. În atac, dar mai ales în apărare, avem nevoie de timp pentru a atinge forma cea mai bună. Cred însă că anul acesta lucrurile se vor așeza mai repede, de fapt, e nevoie de acest lucru pentru că Liga Națională și meciurile din Cupa EHF încep imediat”, explică Pero Milošević,antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

„Sper din tot sufletul să continuăm evoluțiile bune și jucătorii noi care au venit, care sunt destul de mulți, pentru că au și plecat mulți, să se ridice cel puțin la nivelul celor care au plecat și echipa să dea un randament la fel de bun ca anul trecut”, spune și Cristian Fenici, căpitanul alb-violeților.

Tehnicianul muntenegrean va lucra, din nou, cu fiul său, Vuk, pe care l-a mai pregătit în perioada în care cei doi se aflau în peninsula iberică.

„Pentru mine nu contează foarte mult că îl antrenez din nou. Am mai lucrat împreună la Teucro, pe când avea 16 și apoi 18 ani și era cel mai tânăr jucător al competiției și am avut rezultate foarte bune”, povestește Pero Milošević.

Oficialii grupării bănățene se mai află în căutarea unui inter stânga, post care va fi acoperit, cel mai probabil, săptămâna ce urmează. Tot atunci, consilierii locali vor analiza o suplimentare de buget necesară pentru participarea în cupele europene. 

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop