Orar non-stop, la dentist. UPU Arad are, de astăzi, un cabinet stomatologic modern

Data publicării:
cabinet

În noul cabinet pentru urgenţe stomatologice de la Spitalul Judeţean Arad vor munci, prin rotaţie, şase medici. ”Putem spune că, pentru prima dată, judeţul Arad prin Spitalul Judeţean Arad, beneficiază de un cabinet stomatologic destinat urgenţelor”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

”Acest cabinet de medicină dentară este nou, cu circuite la standarde europene, respectă absolut toate circuitele care se cer în prezent”, spune Teodora Olariu, managerul Spitalului Clinic Judeţean de urgenţe Arad.

Cabinetul beneficiază de o sală de radiologie, dar şi de aparatură performantă pentru sterilizarea instrumentelor. Pacienţii care vor veni aici vor avea la dispoziţie, într-un singur loc, toate mijloacele de investigaţie necesare pentru o intervenţie stomatologică eficientă.

- Credeţi că va fi folos oamenilor? ”Da, normal, cum să nu fie? Vă daţi seama, mai sunt probleme cu dinţii sau ceva imediat omul sună, vine”, - O să ai încredere să vii la judeţean dacă te dor dinţii?, ”Da, de ce nu?”, - E bine că beneficiezi de totul gratuit? ”Da, cum să nu?”, - Avantajează şi faptul că se poate veni oricând, la orice oră? ”Bineînţeles! Bineînţeles!”

Consiliul Judeţean Arad a investit 200.000 de lei, bani ce au acoperit atât costurile cu amenajarea şi dotarea cu aparatură a cabinetului, cât şi cu renovarea şi amenajarea spaţiilor în care acesta va funcţiona.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristi Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri