Organizarea Cupei Davis la Arad, în pericol

Data publicării:
cupad avis


„Lista este foarte lungă, dar ce se vede şi de aicea, toate geamurile trebuie acoperite având în vedere că nu e voie cu lumină naturală, tribuna oficială – schimbat scaunele...”, povestește Alexandru Meszar, director DJTS Arad.

Pentru ca sala să fie pregătită pentru meciul de Cupa Davis mai trebuiesc îndepărtate panourile de baschet ce atârnă deasupra terenului, trebuiesc renovate vestiarele, coridoarele laterale ale sălii dar şi exteriorul care în prezent arată, pe alocuri, deplorabil. 

„De asemenea, trebuiesc înlocuite aceste elemente de lemn de pe margine şi nu în ultimul rând trebuie refăcută izolaţia acoperişului pentru că în colţurile sălii plouă!” - Dan Codre, corespondent Digi24 Arad.

Sala Sporturilor Victoria din Arad este a Ministerul Tineretului şi Sportului,  astfel că autorităţile locale nu se pot implica în renovarea ei. Reprezentanţii DJTS Arad, cei care administrează sala, spun că au trimis lista cu lucrările de renovare la cabinetul Ministrului Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, care a promis că o va analiza în regim de urgenţă. 

„Banii nu sunt foarte importanţi să ajungă, să ajungă aprobările ca să putem începe procedura de achiziţie a lucrărilor, e foarte urgentă datorită faptului că mai sunt 6 săptămâni, chiar 5 până la începerea campionatului”, explică Alexandru Meszar – director DJTS Arad.

Întâlnirea dintre România și Slovenia este programată să aibă loc între 4 și 6 martie. Odată cu alunecarea echipei Româiniei din primul eșalon valoric, condițiile impuse de ITF nu mai sunt atît de stricte, deși și în zona Europa-Africa există anumite condiționări. Astfel că România a jucat în ultimii ani la Brașov, Cluj sau Sibiu și Constanța. 

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri