Sari la conținut

P. Burtic: „La treabă, cu gândul promovării!”


Cu gândul să promovăm, să ducem echipa în Liga a II-a. Dacă am ajuns aici, nu avem voie să dăm înapoi. Aceasta este dorința noastră, cel puțin a jucătorilor vechi, să ducem echipa asta cât mai sus”, spune Burtic.

La primul antrenament al anului, în lot au apărut 12 jucători noi, ce urmează a fi testați în perioada următoare.

Pe unii dintre ei îi cunosc, au fost și anul trecut, dar nu au rămas. Dar acum, dacă se vor înțelege și vor semna cu noi, va fi mai bine. Pentru noi, e bine să fim cât mai mulți, avem nevoie de fiecare, nu se știe niciodată”, adaugă portarul timișorenilor.

Aflat la ASU Politehnica de la începutul lui 2013, Paul Burtic e unul dintre cei mai vechi jucători din lot, alături de căpitanul Cristi Gălan și a evoluat în alb-violet în trei ligi diferite. Acum țintește și mai sus.

„De aceea am și venit aici, am spus-o de nenumărate ori. Sper ca toți acești jucători tineri care au venit pe parcurs să înțeleagă acest spirit, să crească cu el. La noi, nu banul primează. Ceea ce se întâmplă la noi, e foarte frumos pentru fotbal”, mai spune „veteranul” din lotul lui ASU Politehnica.

ASU Politehnica Timișoara a terminat turul pe locul întâi în seria a patra și pornește cu prima șansă la promovarea în liga secundă.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Pe aceeași temă