Păltinișanu, adversarul celor de la BC Timișoara. Petricevic: Nu sunt Dalai Lama, nici el nu e ucenicul meu

Data publicării:
petricevic

BC Mureş vine la Timişoara cu un lot în care se regăsesc trei foşti jucători ai prim-divizionarelor de aici: Denham Brown, Ivan Jelenic şi Dan Păltinişanu. “O să fie Păltinişanu adversar, dar nu văd nimic special în asta. Nici eu nu sunt Dalai Lama, nici el nu e ucenicul meu. Cu siguranţă, nu are aceeaşi conotaţie de genul celei dintre Bruce Lee şi profesorul lui de la Shaolin”, afirmă Dragan Petricevic.

”Trebuie să învingem în acest meci şi nu doar în acest meci, dacă dorim să ne calificăm în play-off”, este opinia tehnicianului lui BC Timișoara.

Calculele pentru calificarea în play-off s-au complicat, după ce BCM U Piteşti a câştigat etapa trecută la Tîrgu Mureş, iar BC Timişoara a coborât din nou pe locul nouă. ”E presiune, pentru că vrem să jucăm bine, vrem să câştigăm meciuri. Ştim că suntem o echipă îndeajuns de bună pentru a juca în play-off, aşa că trebuie să ieşim şi să o demonstrăm!”, spune Nikola Gacesa. ”Campionatul este ca un mers pe sârmă, deoarece sunt 11 echipe, fiecare cu şanse să câştige, indiferent de terenul pe care se joacă”, spune și Dragan Petricevic.

BC Timişoara – BC Mureş Tg.Mureş se joacă sâmbătă, de la ora 17,15, la Sala Constantin Jude.

reporter: Ionuţ Suciu
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri