Parteneriat pentru marea performanță

Data publicării:
parteneriat agroland

„În primul rând, înseamnă o creștere a prestigiului clubului nostru și este un fel de garanție a faptului că performanțele pe care ni le-am propus au șanse mult mai mari să se îndeplinească”, spune Horia Cardoș președinte UVT Agroland Timișoara

„Ne dorim susținerea performanței, excelenței, a rezultatelor excelente în ceea ce privește voleiul feminin. Faptul că există astfel de oameni care doresc să investească în activitatea sportivă pe noi ne bucură foarte mult”, completează și Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest Timișoara.

Pretendentă declarată la promovarea pe prima scenă a voleiului feminin, echipa pregătită de Dan Jitaru va putea beneficia de o serie de facilități importante, dincolo de cele legate de infrastructura pusă la dispoziție.

„Vom școlariza în cadrul Universități pe toți cei care doresc din cadrul echipei și au vârsta de a fi studente să urmeze cursurile oricărei facultăți dorește, într-un sistem individual discutat, de cazare gratuite”, a mai spus Pirtea.

Echipa de senioare se numără printre principalele candidate la promvoarea în Divizia A1 de volei feminin. Timișoara nu a mai fost reprezentată pe prima scenă a voleiului feminin de mai bine de un deceniu, când Poli Tender – o altă grupare rodul unei proiect de anvergură – se regăsea printre echipele din elită.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri