Patru din cinci pentru BC Timişoara. Echipa de baschet de pe Bega merge bine în partidele de verificare

Data publicării:
bct

În Slovacia, violeții au susținut două partide amicale, încheiate cu o înfrângere și o victorie: 69-80, cu campioana Rieker Komarno, și 77-65, cu Patrioti Levice. Lucrurile stau diferit în Austria, acolo unde „leii din Banat" au obţinut două victorii din tot atâtea teste susţinute până acum. Prima, 78-70, împotriva lui Oberwart Gunners - semifinalistă în întrecerea internă din sezonul trecut.

Conform site-ul-ui echipei austriece, cei mai buni marcatori au fost Popescu, cu 18 puncte, Barovic, cu 15 puncte și Low, cu 14. Ieri, elevii lui Dragan Petricevic au bifat al doilea succes, 77-75, cu Furstenfeld Panthers, după 37-46 la pauza mare. În aceste condiţii, timişorenii au ajuns la patru victorii în cinci teste susţinute până acum în afara ţării şi se pregătesc de ultimul şi totodată cel mai puternic, mâine, cu campioana Austriei, Güssing Knights.

Revenirea la Timișoara e programată pentru data de 3 septembrie, pentru ca patru zile mai târziu să se dispute meciul de prezentare cu puternica Steaua Roșie Belgrad, în Sala „Constantin Jude". Primul joc oficial al BC Timişoara va avea loc în Cupa României, în deplasare, cu Energia Târgu Jiu, pe 22 septembrie.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri