Pe bicicletă spre... jocurile copilăriei. După plimbare, bicicliştii au jucat şotron ori baba oarba

Data publicării:
biciclete

După ce au pedalat aproximativ o oră și jumătate prin Timișoara, bicicliştii au dat în mintea copiilor... la propriu. Pe strada Mărăşeşti, amatorii de mişcare au jucat şotron, baba oarba, au sărit coarda sau elasticul: ”Nu am mai jucat de 15 ani. Mă gândeam că aș putea întreba niște copii, că ar trebui să știe, dar probabil ei știu de pe laptop și de pe tabletă mai multe”, ”Îmi place jocul în general și în copilărie și în viața de toate zilele. Da, e adevărat că nu m-am jucat de mult șotron, elastic și așteptăm să jucăm acum Țară, țară, vrem ostași”, ”Ne reamintim tot ce am copilărit și noi la rândul nostru și e foarte fain”.

Alții au făcut mai puțină mişcare, dar i-au învățat pe cei mici jocuri care de care mai creative: ”Le arătăm niște pocnitori de hârtie de pe vremea noastră. Ne amintim de copilăria noastră și le arătăm și lor unele lucruri”.

”Ne-am dorit să îi scoatem pe timișoreni afară din casă. Astăzi am pregătit jocurile copilăriei și văd că timișorenii au fost receptivi la această idee”, ne=a declarat Romina Faur, organizatorul evenimentului.

Tura ciclistă aniversară a fost ultima organizată în acest an.

Redactor: Corina Sfia
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri