Percheziții la romi, în urma scandalului de ieri. O stradă întreagă din Timișoara, blocată de Poliție

Data publicării:
descinderi romi 001























Acum, strada cu pricina oferea o imagine atipică, blocată cu mașini de poliție. Oamenii legii au descins pentru a căuta armele folosite în altercație, dar și alte probe utile anchetei. A fost descoperit toporul cu care i s-a dat unui bărbat în cap. Există o controversă, așa-zișii agresori susțin că au dat ieri declarații care nu se mai regăsesc la dosar și, ca urmare, acestea urmează să fie luate din nou.

Romii verificați astăzi susțin că vor face o plângere: jandarmii ar fi intrat ilegal în casă, ieri, fără mandat de percheziție!

UPDATE. Soția celui arestat în acest caz susține că acesta n-a agresat pe nimeni, n-a avut nicio secundă un topor în mână. Ea povestește că, în momentul în care 60 de romi făceau scandal în fața casei lor, ea și soțul ei se aflau la cumpărături, iar când s-au întors acasă, ei au fost cei atacati! 

Versiunea lor: cei care zic că sunt victime ar fi vrut să cumpere un apartament dintr-o casă istorică, dar ea și soțul ei au fost mai rapizi, achiziționându-l, iar de aici tot tămbălăul!

CITEȘTE ȘI:
Urgențele de la Spitalul Județean, luate cu asalt de romi. Unul fusese lovit în cap! Au intervenit mascații 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri