Pero Milošević: „Am făcut un sezon fenomenal”

Data publicării:
pero milosevic-1


„Realmente, mă simt fericit aici, în ciuda tuturor problemelor pe care le-am avut, am prestat un joc foarte bun.Prefer să mă opresc doar asupra lucrurilor pozitive. Am avut, într-adevăr, multe lucruri care nu m-au mulțumit , dar trebuie să trecem peste ele, să gândim pozitiv și să ne uităm spre viitor”, a declarat, în Divizia Locală, antrenorul lui CH Poli.

Tehnicianul muntenegrean se gândește deja la duelurile cu Steaua, de la finele lunii viitoare și este convins că echipa sa poate să ajungă în următoarea fază.

„Am avut parte de un sezon regular foarte bun, dar nu ne oprim aici. Eu sunt un antrenor căruia îi place să câștige și sunt sigur că vom lupta la fel ca până acum și în aceste meciuri împotriva Stelei. Trebuie să ne apărăm foarte, foarte bine acolo, în primul meci”, a prefațat jocurile cu Steaua, Pero Milošević.

Pero Milosevic e al treilea antrenor străin din istoria formației de handbal a Politehnicii. În ultimii ani, la cârma echipei au mai trecut sârbul Nedeljko Vuckovic și maghiarul Eles Jozsef (care a încheiat sezonul 2007/2008, însă a părăsit echipa la începutul următoarei stagiuni, din cauza dificultăților financiare de la echipă).

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri