Sari la conținut

Peste 1300 de joburi, disponibile la "Angajatori de Top"

Hotărât, cu un CV bine pus la punct, Cristi Pogan, un tânăr student, a venit la "Angajatori de Top" încă de dimineață. Își caută o slujbă bine plătită, într-o companie multinaţionala. Este deschis la nou, tocmai de aceea a acceptat provocarea unui videointerviu.

Despre videointerviul pe care l-a susținut, Cristi Pogan spune că e o alternativă mai comodă a întâlnirii directe dintre candidat şi angajator: "Am scăpat și de procesul de a ajunge acolo și poate a întârzia și multe alte lucruri care nu pot merge la fel de bine și e mult mai comod pentru mine, în sensul că mă pot pregăti mult mai bine".

La fel ca şi Cristi, mulţi dintre cei care au venit la "Angajatori de Top" au ales variante virtuale de susținere a interviului. Alţii au primit sfaturi prețioase privind modul de depunere a CV-urilor și a scrisorilor de intenție. Cele mai multe slujbe disponibile anul acesta, la "Angajatori de Top", sunt în domeniul IT, inginerie, consultanță, automotive, transport, logistică, educație, retail.

"Multă lume, de la prima oră, ceea ce este un lucru foarte bun, arată că lumea este doritoare să își caute un loc de muncă bun. Noi suntem pe profilul de IT, noi căutam foarte mult programatori", ne-a spus Monica Nyesti, reprezentantunei unei companii IT.

"67% dintre pozițiile care sunt prezentate la eveniment se adresează candidaților cu 1 până la 5 ani experiență, undeva până la 27% sunt pentru candidaţi care au până într-un an experiență. Vorbim, aici, de studenţi", spune Larisa Șerban organizator al evenimentului.

"Angajatori de Top" se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara până mâine.

Reporter: Corina Sfia
Operator: Adrian Ionescu
Editor Web: Răzvan Bulacu