Portar-golgheter în Liga a IV-a Timiș

Data publicării:
portar golgheter

Toate izbutite de la punctul cu var. Cu două mai multe decât a primit în cele 13 jocuri disputate până acum în Liga a IV-a. Golgheterul formației sale, alături de Magdaș, colegul său din avanposturi.

„Într-adevăr, pe mine m-a desemnat să execut loviturile de la 11 metri... îmi fac datoria cât mai bine. Mă bucur însă cel mai mult să nu pierdem, nu trebuie neapărat să marchez doar eu. Astăzi am înscris și a fost mai bine”, povestește Amarinei.

După primele trei runde ale sezonului, portarul Voinței era singurul marcator al echipei! A reușit să marcheze chiar și în două rânduri, doar într-un singur meci. S-a întâmplat la Gara Mare, într-un succes al echipei sale cu CFR Timișoara, 0-5.

„De mic copil mi-a plăcut să execut loviturile de la 11 metri. Și loviturile libere, dar mai mult cele de la 11 metri. De acolo vine chestia asta și plăcerea de a marca”, adaugă goalkeeper-ul liderului.

În acest moment, Amarinei este depășit în clasamentul celor mai prolifici jucători din Liga a IV-a Timiș, de doar patru jucători. Toți, atacanți de profesie.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri