Pregătiri de Moş Nicolae. Părinţii şi-au stabilit bugetele pentru acest an

Data publicării:
nicolae prima

- Pe care ai vrut-o? Pe Crăiasa Zăpezii? ”Da”. - Vorbim cu moşul să ţi-o aducă, numai să îmi laşi numele tău. Ioana are şase ani şi ştie precis ce vrea de la Moş Nicolae anul acesta. Dar mai ştie şi că Moşul le aduce daruri dor copiilor cuminţi, aşa că nu îşi face nicio grijă: - Ai fost cuminte? ”Da”. - Şi dacă ai fost cuminte? ”O primesc”. - De la cine? ”De la Moş Nicolae”.

 

Pentru mulţi părinţi, fericirea celor mici e nepreţuită. Florina Toader a lăsat la magazinul de jucării câteva sute de lei pentru cei trei copii. ”Pentru Moș Nicolae, 150 de copil, maxim”. Și băieții au putut să își aleagă, în bugetul stabilit: ”O mașina care merge pe pereți. Are o telecomandă, cu care o plimbi și o duce pe pereți”, ”Un joc electronic”.

Reprezentanţii magazinelor nu pot decât să se bucure atunci când părinţii fac cumpărături fără să se uite la portofel. ”Sunt și sume până la 700 de lei și mai mult. Depinde de fiecare, ce buget își face, pentru Moș Nicolae, Moș Crăciun”, ne spune Teodora Socol.

 

Părinţii cu bugete reduse pot opta pentru cadouri mai puţin sofisticate. Pentru asta, se pot inspira de la târgul deschis în centrul oraşului, acolo unde pot găsi beţe de Moş Nicolae, dar şi alte articole mai puţin costisitoare.

reporter: Adina Iriza
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri