Prima tură „Verde pentru Biciclete” din acest sezon. Timişorenii au pedalat... cu dragoste 

Data publicării:
Verde pentru Biciclete 11

Prima tură ciclistă din Timişoara, din acest sezon, a adunat nesperat de mulţi pasionaţi ai plimbărilor pe două roţi. Printre ei şi familia Rusu, care nu ratează nicio ieşire organizată de „Verde pentru Biciclete”. ”La vârsta noastră suntem încă, ne ţinem tineri, pentru mersul pe biciclete. Toată vara, toate traseele, eu sunt pe bicicletă”, spune Sofina Rusu. Cei doi îi sfătuiesc şi pe tinerii care nu sunt adepţii sportului, să schimbe maşina pe bicicletă. ”Să participe şi ei, e un sport foarte bun”, spune Marcel Rusu.

Nu au lipsit nici micii biciclişti învăţaţi de părinţi să crească sănătos, prin mişcare: ”Asta a fost a doua oară pe anul ăsta şi e frumos, îmi place tare mult să merg pe bicicletă, pentru că fac sport şi iau aer”, ”E un sport foarte fain”, ”Am învăţat cu mama, cu tata, prin parc. Fac mişcare cu bicicleta”.

Cum mesajul principal care dat startul primei ture cicliste a fost dragostea, un tânăr pasionat de plimbările pe două roţi şi-a cerut iubita în căsătorie.

Organizatorii încearcă la fiecare astfel de eveniment să vină cu o surpriză pentru participanţii. Tura viitoare va fi destinată oamenilor de afaceri.

Verde pentru Biciclete 01
Verde pentru Biciclete 01


”Am început sezonul cu pedalarea de primăvară, continuăm cu bussiness pe bicicletă şi cochetă pe bicicletă în mai, continuăm cu turele cicliste bănăţene în afara oraşului, avem şi un concurs de ciclism la Orăştie”, afirmă Romina Faur, organizator.

Evenimentul a avut şi o tombolă cu premii. Trei biciclişti norocoşi au câştigat vouchere pentru reparaţia bicicletelor.

reporter: Maria Rohnean
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri