Primăria Timișoara a dat în judecată... Primăria Timișoara

Data publicării:
n13 20primaria 20timisoara 20da 20in 20judecata 20primaria 20timisoara 20220213 20timisoara-51008

Chiar dacă Primăria Timişoara a deschis procesul, edilii au aflat de judecată de la reporterii Digi24 Timișoara.

Spitalul Municipal nu vrea să comenteze situaţia, mai ales că de abia a găsit bani ca să își angajeze avocat. Procesul are la bază un scandal iscat de furtul unor geamuri termopan în valoare de 200.000 de euro.

Şi acum cei împlicaţi în scandal îşi pasează sarcina de la unii la alţii. Primăria susține că termopanele aparțineau Spitalului Municipal. Reprezentanţii unităţii medicale spun că municipalitatea trebuia să asigure paza materialelor. Cert e că nu toate termopanele au fost furate, iar până la finalizarea procesului, ele au fost ascunse.

Niciuna dintre cele trei instituţii implicate nu a sesizat poliţia cu privire la dispariţia bunurilor pentru că niciuna nu se consideră proprietara lor. Cât despre cum s-a produs pagupa, nimeni nu ştie nimic.

Din 2011, Ministerul Sănătății vrea să investească bani în spital, dar nu poate să facă acest lucru până când nu se știe exact pe inventarul cui se aflau sutele de geamuri termopan, deci cine e bun de plată. Până la finalizarea procesului, Timișoara rămâne fără spital oncologic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri