Primarul Timișoarei, Nicolae Robu: doi ani de mandat, pe Facebook

Data publicării:
Robu

”În primul rând, a zis că finalizează toate lucrările din oraş, în 2015, 2016, şi se va închide tot centrul, Piaţa Unirii, Piaţa Libertăţii”, - Şi e un lucru bun ăsta? ”Da!”,”Sunt mulţumită, sper că va fi tot mai bine”, - Ce v-a atras atenţia că s-ar fi schimbat în ultimii doi ani? ”Păi nu ştiu, că atâtea schimbări a făcut, a schimbat Piaţa Unirii, acolo”, ”Frumos, organizat, n-a mai fost aşa iluminare cum a fost acum, de 25 de ani, e frumos”, spun timișorenii.

Din Dubai, acolo unde se află în vacanță, Nicolae Robu a precizat că speră ca timișorenii să-i aprecieze munca. Singurul regret al edilului este că nu a reușit să finalizeze pasajul Michelangelo: ”Mi-am dorit foarte mult să fac un cadou de Crăciun timişorenilor, intersecţia Michelangelo, dată în folosinţă în integralitatea ei, deci inclusiv cu partea subterană. Ei, am dat în folosinţă tot restul şi am numai reacţii pozitive, din păcate nu am putut din cauza condiţiilor meteo”.

Nu toţi timişorenii sunt însă mulţumiţi de realizările primarului: ”Trebuie mai mult, pe la blocuri, pe la containere, cam asta am vrea noi, că e un oraş aşa de frumos şi ar fi păcat”, ”Pe la periferie lasă de dorit. În momentul în care mergi cu un copil, nu zicem acumaiarna, dar vara dacă mergi nu poţi să mergi pe un trotuar, că tot e plin de gropi”, ”Între blocuri nu prea este amenajat pentru copii, chiar în spatele blocului nostru este un părculeţ lăsat, numai natura este acolo”.

Nicolae Robu promite investiţii şi la periferie, însă după finalizarea lucrărilor în centrul oraşului: ”Absolut tot oraşul este, în egală măsură, în atenţia mea, numai că prioritizarea trebuie făcută aşa cum este firesc, mai întâi zona centrală. Am lucrat însă şi până acum şi pe foarte multe dintre străzile din cartierele mărginaşe”.

Potrivit postării pe Facebook a primarului Nicolae Robu, în cei doi ani de mandat au fost reabilitaţi peste 100 de kilometri de şosea, pe 258 de străzi. Cinci clădiri au fost renovate și amenajate 3.700 de locuri de parcare. Edilul se laudă şi cu 54 de kilometri de piste noi de biciclete şi aproape 4.000 de arbori plantaţi. Robu nu a uitat să amintească nici de investiţiile realizate la spitale, în şcoli sau în centrele sociale.

Reporter: Maria Rohnean
Operator: Dan Şoşdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri