Sari la conținut
News Alert

Primele transferuri la ACS Poli Timișoara

Milan Stavric este sârb, are 27 de ani şi vine de la echipa Radnik Surdulica, din ţara natală: ”Vreau să dau suficiente goluri, încât Timişoara să se întoarcă acolo unde îi este locul, adică în prima ligă”.

Carlos Eduardo are 21 de ani şi joacă pe postul de mijlocaş ofensiv. Brazilianul vine de la echipa secundă a portughezilor de la Sporting Braga: ”Aş putea spune că mă asemăn ca şi stil de joc cu Willian şi Neymar şi sper că la Timişoara voi reuşi să fac ce ei fac la echipele lor de club”.

Cel mai sonor transfer va întări însă staff-ul tehnic. Jorge Alvarez este noul preparator fizic al echipei, după experienţele din Spania, de la Real Madrid B şi Celta Vigo: ”Aduc aici metode noi. Nu neapărat mai bune, sau mai puţin bune, doar diferite. Când am o idee, o discut prima dată cu Dan (n.r. - Dan Alexa), el mi-a spus ce vrea pentru echipă, şi încerc să introduc asta în programul meu de exerciţii”.

”Sper să fie omul de care echipa are nevoie in acest an pentru a avea o sănătate fizică bună”, afirmă Ioan Timofte, managerul sportiv al celor de la ACS Poli Timişoara.

Campania de transferuri a lui ACS Poli continuă. Până la sfârşitul săptămânii e aşteptat să semneze Gabriel Cânu, dar şi alţi doi jucători străini.

reporter: Adina Iriza
operator: Andrei Marina
editor web: Călin Țenche