PRL, între a fi și a nu fi... în Timiș

Data publicării:
Tariceanu

”Partidul reformator liberal va avea un președinte aici, cel puțin așa mi-a zis cel care m-a contactat și vrea să colaboreze cu PDL”, susține Alin Popoviciu, deputat PDL.

Liderul PNL, Nicolae Robu, nu dă nicio șansă Partidului Reformator Liberal în Timiș: ”Nu mi-aș fi putut niciodată închipui că un fost președinte al PNL ar putea vreodată proceda așa cum a făcut dânsul. Am convingerea că dl. Tăriceanu nu va avea succes și că PNL va trece cu bine și peste acest hop, cum a trecut peste atâtea altele în zbuciumata sa istorie”.

Democrat-liberalii sunt de altă părere. Cred că, în actuala formă, PNL nu are un viitor. ”Dl Antonescu nu va mai putea fi președintele PNL, iar după europarlamentare, toți cei de dreapta și noi ne vom pune la masa negocierilor și vom găsi cea mai bună soluție pentru prezidențiale”, spune Alin Popoviciu.

Democrat-liberalii din Timiș spun că nu se așează încă cu nimeni la masa negocierilor. Pe de altă parte, Călin Popescu Tăriceanu încearcă să își consolideze noul partid. Un senator și un deputat au anunțat la București că îl urmează în Partidul Reformator Liberal. Tăriceanu este hotărât să candideze în toamnă împotriva lui Crin Antonescu, la alegerile prezidențiale.

reporter: Sorina Covlea
operator: Dan Șoșdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri