Profesorul anului este timișorean

Data publicării:
n0630 20profesorul 20anului 20121212-38230

Alexandru Iovanovici este profesorul preferat al elevilor, dar și a studenților. Predă de aproximativ 5 ani informatica, la Colegiul CD Loga, dar este și doctorand la Universitatea Politehnica. A câştigat admiraţia celor de la clasă mai ales cu modalitatea lui de predare care îi face pe elevi şi studenţi să îndrăgească materia. Urmează programa școlară, dar presară în cursuri elemente care stârnesc interesul tinerilor.

Cei mai mulți dintre elevii cărora le-a predat îi sunt acum studenți. Și continuă la universitate proiectele începute cu ei în şcoală

Colegii dascălului îl caracterizează drept un spirit inovativ. Și se mândresc că, pentru al doilea an la rând, titlul de profesorul anului a ajuns în școala lor.

Chiar dacă proiectele sale au fost deja recunoascute pe plan european, tănărul profesor nu are de gând să se oprească aici.

În cei 5 ani de carieră didactică, profesorul Alexandru Iovanovici a obținut 15 diplome la 6 concursuri naționale și internaționale la care a participat cu elevii pe care i-a pregătit

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri