Prognoza meteo pe următoarele 24 de ore în vestul țării: vremea se răcește și sunt așteptate ploi

Data publicării:
ploaie vant mediafax



Prognoza meteo pentru noaptea de miercuri spre joi

Vremea în Timiș - Vremea va fi în general instabilã. Cerul va fi temporar noros. Local, este posibil să plouă în aversă, iar precipitațiile pot fi însoțite de tunete și fulgere. Vântul va sufla slab de la moderat din nord-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 18 grade.
Vremea în Arad - Vremea va fi schimbãtoare. Cerul va fi noros şi va ploua. Cantitățile de precipitații pot fi mai însemnate, până la 20 – 25 l/mp. Vântul va sufla de la slab la moderat din sector nord-vestic. Temperaturile minime vor oscila între 12 și 17 de grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va fi în general instabilã. Cerul va fi temporar noros. Local, mai ales la deal şi munte, se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, în zona montană, cantitãţile de precipitaţii pot depãşi 20-25 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre nord-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 18 grade.
Vremea în Hunedoara - Noapte cu vreme instabila in judetul Hunedoara, cu cer mai mult noros si sanse de ploaie. Precipitatiile pot fi insotite de descarcari electrice si de intensificari ale vântului, care izolat pot lua aspect de vijelie. Minimele vor oscila între 11 si 16 de grade.

Prognoza meteo pentru ziua de joi în vestul țării

Vremea în Timiș - Vremea se va rãci uşor. Cerul va fi variabil, temporar noros. Vântul va sufla slab la moderat din nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 30 de grade.
Vremea în Arad - Vreme ușor mai rece decât în intervalul precedent și în județul Arad. Cerul va fi variabil, mai mult noros. Sunt posibile averse insoțite de tunete și fulgere. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 28 de grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea se va rãci uşor. Cerul va fi variabil. Local, mai ales la deal şi munte, vor fi ploi sub formã de aversã, însoţite de descãrcãri electrice. Izolat, cantitãţile cumulate de precipitaţii pot fi mai însemnate și poate cădea grindinã. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre nord-vest, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 30 de grade.
Vremea în Hunedoara - Și hunedorenii au parte de o zi cu vreme schimbătoare. Cerul va fi temporar noros și este posibil să plouă. Aversele vor fi însoțite de tunete, fulgere și intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 28 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri