Prognoza meteo pentru Banat și Crișana: când se va răci vremea

Data publicării:
meteo frig ceata



Prognoza meteo pentru BANAT
 = În primele zile, deşi temperaturile vor scădea uşor si treptat, vremea se va menţine totuşi mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii noiembrie. În jurul datei de 14-15 noiembrie, răcirea se va accentua, maximele diurne coborând spre o medie de 8...9 grade.

Pe 16 noiembrie, o uşoară creştere a regimului termic va determina temperaturi diurne apropiate de cele normale pentru această perioadă, de aproximativ 10 grade, ce se vor menţine relativ constante până la sfâşitul intervalului de prognoză. Minimele nocturne vor avea o evoluţie asemănătoare, de la valori de 10 grade în prima noapte, până spre 5 grade pe 15 noiembrie, după care se vor menţine relativ constante. 

Probabilitatea de precipitaţii pe arii extinse va fi semnificativă în jurul datelor de 11, 13, 14, 19 şi 21 noiembrie.

Prognoza meteo pentru CRIŞANA = În primele zile, mediile temperaturilor diurne vor marca o scădere, de la 17 grade până la 9 grade, în medie, iar ale celor nocturne vor scădea de la 9 la 4 grade Celsius. În jurul datei de 16 noiembrie maximele termice vor marca o creştere cu 2...3 grade, atingând valori apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, de aproximativ 10 grade Celsius ziua şi 4 grade noaptea.

Începând cu 16 noiembrie, valorile termice se vor menţine relativ constante, în jurul unor medii de 8...10 grade ale maximelor diurne şi de 2...4 grade ale minimelor nocturne, până la sfârşitul intervalului de prognoză.

Probabilitatea de ploaie se va menţine relativ ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză, dar ploile se vor semnala pe arii mai extinse în jurul datelor de 11, 13, 14, 19 şi 21 noiembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri