Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore: în vestul țării, vremea începe să se încingă

Data publicării:
canicula-3



Prognoza vremii pentru noaptea de luni spre marți

Vremea în Timiș - Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat din nord-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 13 şi 18 grade.
Vremea în Arad - Noapte cu cer variabil și vânt de la slab, la moderat din sector nord estic în județul Arad. Temperaturile minime se vor situa între 12 și 17 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat din nord-est cu intensificãri la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 13 şi 18 grade.
Vremea în Hunedoara - Noapte caldă și în județul Hunedoara, cu cer variabil, vânt de la slab, la moderat si temperature minime care se vor situa intre 14 – 20 de grade.

Prognoza vremii pentru ziua de marți, în vestul țării

Vremea în Timiș - Vremea se va încãlzi, devenind cãlduroasã, izolat canicularã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat dinspre vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 şi 36 de grade.
Vremea în Arad - Arădenii au parte de o zi frumoasă și caldă cu cer variabil și vânt de la slab la moderat, din vest. Maximele vor oscila între 29 şi 34 de grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea se va încãlzi, devenind cãlduroasã, izolat canicularã la orele amiezii în sudul Banatului. Cerul va fi variabil. Izolat vor fi averse slabe, în cursul nopţii. Vântul va sufla slab la moderat din vest cu unele intensificãri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 şi 36 de grade.
Vremea în Hunedoara - Și hunedorenii se bucură de o zi frumoasă și foarte caldă. Cerul însă va fi variabil, iar spre seară este posibil să plouă slab. Vantul va sufla, de la slab la moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 şi 34 de grade.

CITEȘTE ȘI: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în Banat și Crișana? 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri