Sari la conținut

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în vestul țării: temperaturi peste normal și ploiPrognoza meteo pentru BANAT


Valorile termice vor continua să se situeze şi în prima jumătate a lunii martie peste cele climatologic normale. Astfel, media temperaturilor maxime va fi de 11…14 grade. Abaterea termică pozitivă va fi chiar şi mai evidentă în privinţa valorilor minime nocturne, care se vor încadra în medie în ecartul 3…5 grade. O uşoară scădere de temperatură este posibilă în perioada 11...13 martie, dar valorile se vor situa în limite apropiate de normalul datei.
Ploi locale, slabe şi moderate cantitativ, se vor semnala în special în prima săptămână, cu o probabilitate mai mare în perioada 3 - 6 martie.

Prognoza meteo pentru CRIŞANA

Regimul termic se va menţine în tot intervalul celor două săptămâni peste ce ar fi normal în prima jumătate a lunii martie, chiar dacă vor fi uşoare variaţii de temperatură. Astfel, media temperaturilor maxime va fi de 11…14 grade. În privinţa minimelor, sunt de aşteptat în continuare abateri pozitive semnificative faţă de mediile climatologice ale perioadei, în orele dimineţilor urmând a se înregistra în medie între 2 şi 5 grade, posibil valori mai scăzute în intervalul 11 - 14 martie.
Ploi locale, slabe cantitativ, vor fi în primele zile ale intervalului, între 3 şi 6 martie, iar probabilitatea va creşte din nou după data de 11 martie.