Programul instituţiilor și transportului în comun în Timișoara, de Paşti

Data publicării:
program prima

Dacă aveți ceva de rezolvat la Primăria Timișoara, va trebui să așteptați până marți, 22 aprilie, pentru a găsi pe cineva. A doua zi de Paști este liberă pentru bugetari.

În ceea ce privește plata energiei electrice, ENEL va deschide casieriile tot în a treia zi de Paști. Acelaşi program este și la E.On Gaz, unde programul de relații cu clienții va fi întrerupt. Plățile facturilor se pot face, însă, oricând, prin intermediul metodelor alternative, precum rețelele de ATM-uri, online banking sau virament bancar.

Casieriile și biroul de relații cu publicul ale Aquatim vor fi închise în 21 și 22 aprilie. Echipele de intervenție, însă, vor fi disponibile non-stop iar pentru a plăti factura, puteți folosi oficiile poștale, PayPointurile sau băncile partenere.

În ceea ce privește mijloacele de transport în comun, în noaptea de Înviere, Regia Autonomă de Transport Timișoara a prelungit programul a trei linii de tramvai, 6 și 8 și a trei linii de troleibuze, 14, 15 și 16, de la ora 1,30 până la ora 4. În a doua zi de Paști, toate mijloacele de transport în comun vor circula după programul de duminică.

redactor: Ioana Sapianu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri