Protest la Finanțele Publice arădene. Angajații sunt nemulțumiți de disponibilizări

Data publicării:
finante arad 2a



Reprezentanții angajaților socotesc că volumul de muncă la Direcția Generală a Finanțelor Publice Arad e mare și, ca urmare, nu sunt oportune disponibilizări. În plus, județul Arad are performanțe, din punctul de vedere al finanțelor, care-l clasează între primele pe plan național.

Nu s-a ținut cont că Aradul e un județ de la frontieră, cu un număr mare de contribuabili, operațiuni intracomunitare, rambursări de TVA, iar prin restructurare există riscul scăpării de sub control a evaziunii fiscale. Finanțiștii arădeni nu înțeleg de ce jumătate din numărul total de disponibilizați din regiune provine din Arad!

Protestul are loc în contextul preconizatei înființări, la Timișoara, la Direcției Regionale a Finanțelor Publice, iar la Deva, a structurii de luptă antifraudă.

Reamintim că și angajații de la Finanțele din Timiș au ieșit la protest timp de două zile în urma zvonurilor că viitoarea Direcție Regională va fi localizată la Deva, nu la Timișoara, și s-au potolit doar când Guvernul a anunțat că noua structură va fi înființată în capitala Banatului. 

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri