Puncte irosite în prelungiri

Data publicării:
egal cfr poli

CFR Cluj a reușit o revenire de senzație, pe „Dan Păltinișanu”, în fața Timișoarei. Bănățenii au deschis scorul în minutul 10, prin Ovidiu Popescu, care a primit o pasă excelentă din partea lui Elek. Cu două minute înainte de pauză, Coelho a avut o intrare neglijentă la Elek, iar centralul Cristi Baraj a indicat punctu cu var. Ianis Zicu a transformat fără emoții. În minutul 58, CFR a rămas fără unul dintre fundașii centrali, după ce Andrei Mureșan a văzut al doilea galben. Imediat, Zicu a reușit un gol de generic, anulat însă pe motiv de ofsaid.

Clujenii au devenit mai periculoși în 10, iar Strauss l-a blocat în ulitmul moment pe Bud. În primul minut de prelungire, apărare adormită a gazdelor a fost pedepsită de Camora, care a tras puternic la colțul scurt. La ultima fază a urcat în careu și portarul ardelenilor Marc, dar eroul a fost italianul Davide Petrucci care a reușit golul de doi la doi.

„Astăzi am jucat până în ultima secundă. Am dat tot ce am putut și am fost norocoși să obținem acest rezultat pozitiv”, a spus Davide Petrucci, de la CFR Cluj. 

„Ne-am retras prea mult ca să păstrăm rezultatul și ați văzut ce s-a întâmplat… am primit două goluri în prelungiri. Numai noi suntem de vină, am pierdut două puncte mari”, a declarat, la final, Florin Marin.

CFR are două victorii și un egal în fața Timișoarei în acest sezon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri